013 - 430 1154

Search our Site

Kapsul Danshen Plus
Perubatan Tradisional China untuk menyingkirkan plak kolesterol yang tersumbat dalam saluran darah. Herba yang lulus FDA (ujian klinikal), lulus KKM, halal dan dipasarkan di 34 negara termasuk Malaysia.
Info Lanjut Beli Sekarang

Disenaraikan Soalan Yang Sering Ditanya Di Bawah


Kami menerima banyak soalan berkenaan Danshen Plus, ubat Tasly yang lain dan cara untuk membeli. Di sini kami huraikan beberapa soalan yang sering ditanya, samada melalui email, panggilan, sms atau Whatsapp.

Hubungi KamiSoalan Berkenaan Danshen Plus

Danshen Plus mampu membuang plak yang melekat di dinding salur darah. Dengan mengamalkan Kapsul Danshen Plus, ia bukan sahaja membuang plak yang melekat, malah mampu membuang kolesterol dalam darah sekaligus merawat komplikasi dari darah tinggi, kencing manis dan juga penyakit strok.

Disamping ia mencuci atau membersihkan saluran darah secara tak langsung ia akan mencairkan dan mengembangkan arteri koronari, menambahkan kadar pengaliran darah dan membaiki pengedaran mikro sehingga anda mendapat oksigen yang cukup dan peredaran darah yang sangat baik dan lancar.

Danshen Plus boleh diambil bersama ubat hospital, jika ada. Ini kerana Danshen Plus merupakan makanan tambahan herba dan bukannya ubat drug seperti ubat hospital. Cuma Kapsul Danshen Plus tidak boleh diambil oleh orang yang mengandung, menyusu atau kanak-kanak dibawah 12 tahun.

Testimoni produk yang kami terima dari pelanggan bolehlah dikatakan kebanyakan mereka sembuh setelah mengambil 3 botol produk Tasly Danshen Plus. Malahan ada yang mengatakan kesan ubat boleh dirasa dalam 1 – 3 hari selepas pengambilan ubat.

Terdapat sedikt kesan sampingan tetapi bukan semua orang merasa kesan sampingan tersebut. Bagi pengamal perubatan atau doktor, ini sebenarnya adalah krisis penyembuhan. Sesetengah orang mungkin merasa pening kepala, sesetengah orang pula mungkin merasa sakit sendi, bergantung kepada keadaan badan seseorang itu. Jangan takut, teruskan memakan Danshen Plus kerana ini menunjukkan yang ubat ini berkesan. Cuma banyakkan meminum air kosong.

Tasly Kapsul Danshen Plus adalah produk herba 100%, tiada kandungan bahan kimia atau dadah. Mempunyai kelulusan halal Jakim termasuk kapsul yang dibuat dari sayuran. NO KKM : MAL05051150TC


Soalan Berkenaan Pembelian

Website myjantung.com menggunakan PayPal sebagai ‘payment gateway’ untuk menerima bayaran secara online. Selepas checkout anda akan dibawa ke web PayPal dan pihak kami tidak menyimpan maklumat yang anda masukkan diwebsite PayPal.

* PayPal adalah ‘payment gateway’ yang selamat, dipercayai dan digunakan oleh berjuta pengguna di seluruh dunia.

Anda boleh juga memilih dalam shopping cart untuk membuat pindahan wang dari akaun bank anda ke akaun bank perniagaan kami.

  • Menggunakan sistem shopping cart serta PayPal. Jika tidak mempunyai akaun PayPal, anda boleh membeli menggunakan kad kredit atau kad debit tetapi perlulah melalui sistem Add To Cart yang sedia ada. Selepas proses checkout (option PayPal), anda boleh pilih samada untuk menggunakan kad kredit atau kad debit di laman PayPal. Ini kerana kami menggunakan PayPal sebagai medium untuk menerima bayaran secara online.
  • Buat pindahan wang secara manual ke bank. Anda boleh pilih option Debit Transfer, dimana selepas proses checkout anda akan diberi nombor akaun perniagaan kami.
  • Beli secara terus tanpa menggunakan sistem shopping cart. Anda hanya perlu hubungi kami, SMS atau WhatsApp untuk dapatkan nombor akaun bank perniagaan kami.

Untuk cara yang lebih mudah, anda boleh terus hubungi kami untuk dapatkan nombor akaun perniagaan kami untuk anda buat pembayaran.

SMS/WhatsApp kepada kami! Untuk lain-lain pertanyaan, sila email kami di admin@myjantung.com atau telefon 013 – 430 1154


Soalan Berkenaan Penghantaran

  • Anda diminta untuk maklumkan kepada kami apabila bayaran sudah dibuat. Ini untuk memudahkan pihak kami membuat semakan bayaran anda.
  • Pihak kami hanya akan menghantar produk setelah bayaran anda masuk ke akaun kami.
  • Penghantaran akan dilakukan menggunakan khidmat Poslaju.
  • Bayaran yang diterima selepas pukul 1 petang akan di pos pada hari berikutnya.
  • Nombor tracking poslaju akan diberi kepada anda selepas kami buat penghantaran di poslaju.

Cash On Delivery (COD) hanya boleh dilakukan di kawasan Kulim dan sekitarnya.

Lokasi Kami

Kami berada di Kulim. Jadi untuk COD di Kulim dan kawasan sekitarnya, boleh hubungi kami. Untuk penghantaran ke kawasan lain, kami akan menggunakan khidmat Poslaju.

Hubungi Sekarang
DanshenPlus.Com Jalan Padang Serai
09600 Lunas, Kulim
KEDAH 013 - 430 1154