013 - 430 1154

Search our Site

Kapsul Danshen Plus
Perubatan Tradisional China untuk menyingkirkan plak kolesterol yang tersumbat dalam saluran darah. Herba yang lulus FDA (ujian klinikal), lulus KKM, halal dan dipasarkan di 34 negara termasuk Malaysia.
Info Lanjut Beli Sekarang

Fakta Penyakit Dan Rawatan Perubatan Tradisional Cina


Kajian menunjukkan hampir 90% daripada penyakit adalah bermula daripada saluran darah yang buruk. Sistem peredaran darah yang buruk menyukarkan penghantaran oksigen dan nutrien kepada tisu badan dan membuang bahan buangan tisu. Rawatan Perubatan Tradisional Cina yang diamalkan oleh TASLY bermula dengan analisis ke atas seluruh sistem , kemudian menumpu kepada penambahbaikan perubahan-perubahan patologi melalui pelarasan semula dan pembaikpulihan fungsi organ-organ Zang-Fu. Antara ubatan herba tradisional yang popular adalah Danshen Plus.

Beli Sekarang


Danshen Plus mampu menyelesaikan masalah kesihatan yang kronik. Ramai pengguna yang mengambil Danshen Plus, produk PEMBERSIH SALUR DARAH ini, kini menjalani kehidupan seperti orang yang sihat. Kalau dikaji secara langsung, inilah satu-satunya yang ada dipasaran ketika ini, produk herba yang bebas dari dadah yang mampu membersihkan salur darah. Ia mendapat kelulusan daripada FDA-IND USA (Food and Drug Admintration, Amerika Syarikat), iaitu sebagai produk herba pertama China yang mendapat pengiktirafan ini.

Danshen Plus keluaran TASLY ini, serta produk utama lain keluaran TASLY telah dipasarkan di 34 negara termasuk Malaysia. Pengguna Danshen Plus Tasly sahaja kini mencecah lebih dari 200 juta orang.

Danshen plus adalah produk yang disahkan halal ini telah dipaten serta mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Ia telah membantu ramai pesakit di seluruh dunia yang mana penyakit mereka berkaitan dengan saluran darah (kardiovaskular). Saluran darah tersumbat adalah masalah utama yang perlu anda selesaikan supaya peredaran darah anda lancar dan anda terhindar daripada penyakit-penyakit merbahaya.

Selama ini pesakit hanya bergantung kepada ubat-ubatan hospital, terpaksa makan setiap hari, kuantitinya pula sangat banyak. Tetapi keadaan pesakit masih tidak berubah, masih sakit dada, cepat berasa penat. Ini kerana ubat-ubatan hospital hanya membantu mencairkan darah sahaja, tetapi salur darah masih lagi tersumbat. Sebab itulah kita dapati pesakit yang memakan ubat yang dibekalkan hospital, setelah sekian lama, masih lagi merasa sakit dada malahan ada yang terpaksa membuat pembedahan. Sebab itulah ramai yang mengamalkan memakan Danshen Plus keluaran Tasly untuk membersihkan salur darah yang tersumbat.

Tujuan pesakit makan Kapsul Danshen Plus Tasly adalah untuk menyingkirkan plaque/kolesterol yang melekat di salur darah. Danshen Plus juga akan membuat salur darah mengembang. Apabila salur darah bebas dari plaque/kolesterol, maka aliran darah lebih lancar. Tambahan pula dengan salur darah yang mengembang, aliran darah lancar dan anda tidak akan berasa sakit dada. Bila aliran darah menjadi lancar, maka penghantaran darah dan oksigen dengan mudah sampai ke tempat atau sel yang memerlukan rawatan. Perlu diingat, jika salur darah tersumbat, darah tidak dapat menghantar oksigen dan nutrien ke tempat atau sel yang memerlukannya. Lama kelamaan sel-sel ini akan mati, otot-otot yang tidak dapat bekalan akan perlahan-lahan mati.

Kandungan kolestrol dan gula yang tinggi akan mencepatkan lagi darah menjadi pekat. Apabila darah menjadi pekat disamping saluran darah yang menjadi sempit sehinggalah lama kelamaan saluran darah akan tertutup terus hingga menyebabkan penggumpalan (atherosklerosis) berlaku di dalam saluran darah. Anda mungkin tidak sedar yang anda mempunyai masalah sehinggalah sesuatu serangan itu berlaku. Penyakit ini terjadi secara senyap, tanpa sebarang gejala, dan apabila ia menyerang anda, seringkali ia membawa maut. Sebab itulah anda digalakkan mengamalkan pengambilan Kapsul Danshen Plus Tasly.

Akibat daripada saluran darah yang tersumbat, anda akan mengalami berbagai jenis penyakit. Penyempitan arteri akan menyebabkan isi padu darah yang lebih dari normal, denyutan jantung yang pantas atau lebih kuat dari biasa. Jika terlalu kritikal akan menyebabkan saluran darah di mata pecah atau berdarah. Saluran darah yang sempit juga dikatakan sebagai punca arteri mengeras, seterusnya akan menyebabkan jantung dan buah pinggang terpaksa bekerja lebih. Secara ringkasnya, kesemua penyakit-penyakit bolehlah dikatakan berkait antara satu sama lain. Pengambilan Kapsul Danshen Plus Tasly secara konsisten boleh menyelamatkan anda dari penyakit-penyakit ini.

Dengan mengambil Kapsul Danshen Plus Tasly ini, anda bukan sahaja mencuci atau membersihkan saluran darah, malahan akan mencairkan darah dan mengembangkan arteri koronari anda. Hasilnya, akan terdapat pertambahan kadar pengaliran darah dan pengedaran mikro juga akan bertambah baik. Akibat daripada pengaliran darah anda yang semakin lancar, sel-sel di dalam badan anda akan mendapat oksigen yang cukup.

Beli SekarangDibangunkan dengan kaedah dan proses yang moden, serta menepati piawaian antarabangsa.

GAP – Good Agriculture Practice – Amalan Penanaman yang Baik

GEP – Good Extraction Practice – Amalan Pengekstrakan yang Baik

GMP – Good Manufacturing Practice – Amalan Pengilangan yang Baik

GCP – Good Clinical Practice – Amalan Klinikal yang Baik

GLP – Good Laboratory Practice – Amalan Makmal yang Baik

GSP – Good Supply Practice – Amalan Pembekalan yang BaikDanshen Plus mendapat kelulusan Fasa II ujian klinikal US FDA Ujian dijalankan dari tahun 2008 hingga 2010 Pihak FDA telah bersetuju untuk meneruskan ujian klinikal untuk Fasa III.


Herba 100%

Dengan kandungan herba 100%, anda boleh mengamalkan produk Tasly tanpa bimbang akan bahan kimia yang boleh memudaratkan anda.

Pengguna Global

Pasaran produk Tasly telah berada di 34 buah negara, dengan pengguna melebihi dari 200 juta orang, bolehlah dikatakan Tasly adalah produk global.

Ujian Klinikal

Danshen Plus mendapat kelulusan Fasa II ujian klinikal US FDA Ujian dijalankan dari tahun 2008 hingga 2010 Pihak FDA telah bersetuju untuk meneruskan ujian klinikal untuk Fasa III

Piawaian Antarabangsa

Dibangunkan dengan kaedah dan proses yang moden, serta menepati piawaian antarabangsa

Lulus KKM

Kesemua produk Tasly telah didaftar dan lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mempunyai kod MAL masing-masing.

Halal

Produk Tasly kesemuanya disahkan halal. Kapsul yang diguna untuk mengisi ekstrak Danshen Plus diperbuat daripada sayuran.

Lokasi Kami

Kami berada di Kulim. Jadi untuk COD di Kulim dan kawasan sekitarnya, boleh hubungi kami. Untuk penghantaran ke kawasan lain, kami akan menggunakan khidmat Poslaju.

Hubungi Sekarang
DanshenPlus.Com Jalan Padang Serai
09600 Lunas, Kulim
KEDAH 013 - 430 1154