013 - 430 1154

Search our Site

Kapsul Danshen Plus
Perubatan Tradisional China untuk menyingkirkan plak kolesterol yang tersumbat dalam saluran darah. Herba yang lulus FDA (ujian klinikal), lulus KKM, halal dan dipasarkan di 34 negara termasuk Malaysia.
Info Lanjut Beli Sekarang

Kami Adalah Pengedar Sah Yang Berdaftar Dengan Tasly Malaysia

Kami berada di Kulim, Kedah. Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran secara COD di kawasan Kulim dan sekitarnya. Untuk lain-lain kawasan, kami akan menghantar menggunakan perkhidmatan Poslaju ke seluruh Malaysia.

Perlu ditekankan disini, anda perlulah membeli produk Tasly dari pengedar yang sah sahaja. Ini untuk mengelak dari anda tertipu dengan produk yang telah tamat tempoh, produk lama atau produk yang telah rosak.

Pengedar sah Tasly adalah tertakluk kepada etika yang telah ditetapkan oleh Tasly Malaysia.

Hubungi Kami Untuk Pembelian Atau Pertanyaan


Kami menyediakan COD di kawasan Kulim dan sekitarnya. Untuk penghantaran ke kawasan lain dalam Malaysia, kami menggunakan perkhidmatan Poslaju. Penghantaran akan dibuat setelah anda membuat pembayaran menggunakan shopping cart dalam website ini atau pindahan wang secara manual.

Hubungi KamiLulus Ujian Klinikal FDA-US

Danshen Plus mendapat kelulusan Fasa II ujian klinikal US FDA Ujian dijalankan dari tahun 2008 hingga 2010 Pihak FDA telah bersetuju untuk meneruskan ujian klinikal untuk Fasa III

Produk Tasly

Tasly mempunyai banyak jenis produk. Tetapi buat masa kini kami hanya menjual produk yang tertentu sahaja. Ini untuk mengelakkan produk yang kurang laris di Malaysia tidak ada dalam simpanan kami begitu lama hingga tamat tarikh luputnya.

Lokasi Kami

Kami berada di Kulim. Jadi untuk COD di Kulim dan kawasan sekitarnya, boleh hubungi kami. Untuk penghantaran ke kawasan lain, kami akan menggunakan khidmat Poslaju.

Hubungi Sekarang
DanshenPlus.Com Jalan Padang Serai
09600 Lunas, Kulim
KEDAH 013 - 430 1154